Uutiset

II divarin Lohkojako kaudelle 2017-2018 julkaistu!

08.06.2017

Kauden 2017-2018 lohkojako julkaistu!

Sähköpostiin pamahti tänään iso tietopaketti tulevasta kaudesta. Tulevalla kaudella 2-divisioona muuttuu hieman ja alla tiivistettynä suurimmat muutokset:

- Ottelu pelataan voittoon asti. Mikäli varsinainen peliaika päättyy tasan, pelataan 4v4 jatkoaika kerrasta poikki ja jos vieläkin ollaan tasoissa niin mennään pilkuille. Voitosta 2 pistettä ja peliajalla häviöstä nolla, jatkoaika ja/tai pilkkutappio kartuttaa häviäjän pistesaalista yhdellä pisteellä.

- Kaudella 2018-2019 Etelä-Suomen alueen II-divisioona pelataan yksittäisinä otteluina kahdessa eri tasossa. Ylempi taso on II-divisioona A ja alempi taso on II-divisioona B. II-divisioona A pelataan 11-13 joukkueen sarjana ja II-divisioona B pelataan 12 joukkueen sarjana.

Lisää infoa tulee varmasti lähempänä mutta alla lueteltuna joukkueet jotka pelavaat HaKi Visan lohkossa alkavalla kaudella:

- Loiske Kings, Espoo
- FLOB, Espoo
- Grani Agents (aiemmin KGB Agents), Helsinki
- SC Hawks, Helsinki
- SCH, Hyvinkää
- Blackbirds United, Kerava
- Kirkkonummi Rangers, Kirkkonummi
- PSS, Porvoo
- SB Vantaa, Vantaa
- Tikkurilan Tiikerit, Vantaa
- M-Team Vantaa, Vantaa

Yllä siis vastustajat joukkeen ensimmäiselle 2-divarikaudelle. Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee että muutamaa pelaajaa lukuunottamatta tuleva kausi on ensimmäinen mm. yksittäisotteluiden, pidemmän peliajan ja -tason suhteen.

HaKi-TV tulee tekemään asiasta tarkemman analyysin joukkueen tilastoeksperttien toimesta ja pelaajasopimusrintamaltakin alkaa kuulua pikkuhiljaa uutisia.