Uutiset

AC HaKi Visa esittäytyy

06.05.2017

AC HaKi ViSa 

Muutama viikko sitten salibandyväki kohahti, kun pk-seudulla kolmosdivisioonassa lohkonsa lähes näytöstyyliin voittanut Pakilan Visa kohtasi karsintatrillerissä kaikkien papereissa "varman nousijan", KGB Agentsin, ja kaatoi tämän paikassa suorasta noususta 2-divariin. Välittömästi ottelun jälkeen perinteikäs Hakunilan Kisa lähestyi Visaa ehdotuksella siirtää koko joukkue HaKin alaisuuteen (toki rehellisyyden nimissä keskustelua oli käyty jo aiemmin) ja vaihtaa pelipaita vihreästä punamustaan. Näin tehtiin ja tätä kirjoitettaessa Hakunilan Kisalla on todella vahva edustus miesten sarjoissa: Edustus pelaa 2-divisioonaa, tavoitteenaan nousta 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi Divariin, me siis uutena joukkueena kakkosdivisioonassa ja lisäksi AC HaKi Red nousi kolmosdivariin. Lisäksi miehissä on vielä muutama joukkue alemmissa divareissa, joten klassinen termi "jokaiselle jotakin" on enemmän kuin paikallaan kuvaamaan tilannetta.

 

No miksi HaKiin? Lyhyesti sanottuna intressi oli alun alkaen molemminpuolinen ja vaikka muutama muukin seura osoitti jo loppukauden aikana kiinnostuksensa saada joukkue omaan seuraansa niin alusta alkaen suunta oli melko selvä. HaKin erittäin selkeästi organisoitu toiminta ja mahdollisuus tuoda oma panos junioreiden osalta pelaajapolkuun, mikä osaltaan mahdollistaa monipuolisemman harjoittelun sekä kakkosdivarin vaatimusten osalta laajemman kokoonpanon. Sivuhuomiona mainittakoon joukkueemme maalivahti Mikko Päivinen, joka toimii myös HaKin valmennuspäällikkönä ja täten tarjoaa erinomaisen yhteydenpidon seuran A- ja B-juniorivalmentajien kesken, mikä mahdollistaa junioreiden "kutsumisen ylös" osoituksena hyvästä duunista treeneissä. Kuten jo joukkueen nimenjulkistusvideossa todettiin, tämä tuo myös runkopelaajille uutta motivaatiota treenaamiseen, koska kukaan ei halua että "joku junnu" on kokoonpanossa edellä.

 

Joukkue rakentuu pitkälti vuoden 2006 C90-poikien SM-kullan voittaneen SB Vantaan erittäin kovan nipun ympärille. Tästä moni on käynyt ties missä pelaamassa, mutta tuosta nipusta on edelleen kasassa reilu kentällinen pelaajia ja esim. neljä viidestä viime kauden ykköskentän pelurista oli juuri tuon joukkueen mestareita. Pakilan Visassa joukkue aloitti vitosdivarista nousun kohti kirkkaampia valoja ja aiemmin nousu oli jo lähellä, mutta ehkä aika ei ollut vielä aiemmin kypsä. Viime kaudella sitten kaikki napsahti kohdalleen ja lohkovoitto varmistui jo hyvissä ajoin ennen päätöskierroksia ja karsintapeli olikin sitten oma lukunsa, huipentuen jatkoajan voittomaaliin ja ikimuistoisiin nousujuhliin.

 

Pelaajista ei tässä vaiheessa vielä tarkempia esittelyjä tule, mutta joukkueen sosiaalisen median (FB/Twitter) velhon, Ville Lehtosen, kanssa on jo suunniteltu jos jonkinmoista kuviota, joten aivan varmasti tuotoksia tulee eetteriin säännöllisen epäsäännöllisesti.

 

Joukkueen pelaajaluettelo julkaistaan lähiaikoina.

Twitter: @achakivisa

Facebook: https://www.facebook.com/achakivisa

 

Yhteyshenkilö:

Antti Valldén

Antti.vallden(at)gmail.com

050 494 2755

30.06.2017Tommi Rosendahl palaa AC HaKiin
12.06.2017Haetaan valmentajia
09.06.2017Perhesalibandy 2017-2018.
09.06.2017Salibandykoulu ja 09/10 syntyneiden joukkue.
28.04.2017Kiinnityksiä miesten edustukseen