Uutiset

AC HaKin valmennus vahvistuu

09.03.2017

AC HaKi on päivittänyt SM-ikäluokkien valmennusta kaudelle 2017-2018.

Kuluneen kauden A- ja B-ikäluokkien vastuuvalmentaja Mikko Päivinen (1+1) on nimitetty AC HaKin valmennuspäälliköksi. Päivisen vastuualueeseen kuuluu SM-ikäluokkien (A, B ja C) valmennuksen sekä pelaajapolun kehittäminen ja seuranta sekä toimiminen AC HaKin valmennuksen ohjausryhmän vetäjänä.

Kari Lindholm jatkaa AC HaKin junioripäällikkönä. Lindholm on tehnyt lyhyessä ajassa hienoa ja tuloksellista työtä AC HaKi nuorempien ikäluokkien valmennuksen sekä muun toiminnan organisoimisessa ja tukena päivittäisessä tekemisessä. Lindholm aloitti AC HaKin junioripäällikkönä kesällä 2016 ja uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajana aloittaa Junnu Karesola, joka liittyy punamustiin M-Teamin liigavalmennusryhmästä. HaKin miesten joukkueetta pitkään edustanut ja viimeiset vuodet valmentanut Jan Kondo jatkaa edelleen mukana joukkueen taustajoukoissa. Karesola, Kondo sekä joukkueen kapteeni Tommi Vappula ovat aloittaneet seuraavan kauden joukkueen kasaamisen, jonka tavoitteena on palata taisteluun 2. divisioonan kärkipaikoista.

A-poikien päävalmentajana aloittaa 2+1-vuotisella sopimuksella Sami Grönlund, joka on valmentanut kuluneena kautena BBU:n B-poikia. Samin apuvalmentajina toimivat Kari Lindholm sekä Mikko Päivinen. Joukkueen tavoitteena on menestyminen alueen 1. divisioonassa ja kevään 2018 A-poikien SM-karsinnoissa.

B-poikien päävalmentajaksi siirtyy apuvalmentajan paikalta Antti Luokkanen (1+1). Joukkueen toisena valmentajana aloittaa kuluneen kauden C-poikien päävalmentaja Timo Lindqvist. B:n valmennusryhmään kuuluu myös Mikko Päivinen. Kevään 2017 pelien päätyttyä joukkue aloittaa valmistautumisen syksyn SM-karsintoihin. Joukkueen tavoitteena on pelata ensi kaudella valtakunnallisessa sarjassa.

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia, jotka haluavat sitoutua harjoitteluun ja kilpailullisiin tavoitteisiin. Tervetuloa joukkueiden avoimiin harjoituksiin. Lisätietoja saa joukkueiden valmentajilta ja joukkueenjohtajilta. Yhteystiedot löytyvät kotisivullamme. 

12.06.2017Haetaan valmentajia
09.06.2017Perhesalibandy 2017-2018.
09.06.2017Salibandykoulu ja 09/10 syntyneiden joukkue.
09.03.2017AC HaKin valmennus vahvistuu
28.04.2017Kiinnityksiä miesten edustukseen