Uutiset

Nollakasit päättivät sarjan voittoon

15.04.2018

HaKin F1-juniorit pelasivat kaksi kauden viimeistä sarjapeliään lauantaina 14.4. Nummelan koululla.

Sää oli kesäisen aurinkoinen, ja valoisissa tunnelmissa päättyi myös joukkueen kausi Ylemmässä haastajasarjassa. Vaikka ekasta ottelusta tulikin 4-9 häviö SCH:lle, peli oli tasainen, ja vastustajan pari maalia voidaan laittaa saliin helottaneen häikäisevän auringon piikkiin. Toinen ottelu oli joukkueelta kauden parasta peliä - tuloksena oli ylivoimainen 7-3 voitto SCH Mustista.

Valmentajat Aimo Kontinen ja Antti Luokkanen antoivat pelaajille kiitosta paitsi hyvästä taistelusta, niin myös maltista pitää palloa ja tehdä kentällä järkeviä ratkaisuja. Maalivahdin loistotorjunnat tärkeillä hetkillä käänsivät lopullisesti pelin punamustille. Voiton arvoa nostaa se, että kokoonpanosta puuttui 3-4 joukkueen vakiopelaajaa.

Vaikka sarjapelit päättyivätkin, on joukkueella loppukaudella edessä vielä monia mukavia tapahtumia. Kevään kohokohtia tulevat varmasti olemaan turnaukset Puffet Cup ja Helsinki Junior Challenge. Tulevissa harjoituksissa ja peleissä keskitytään harjoittelemaan jo ensi kautta varten, jolloin edessä on iso muutos, kun siirrytään pelaamaan täysimittaiseen kaukaloon 5 vs. 5 -pelitavalla. 

TurnausF1_140418.jpg