Uutiset

HaKi A pojat kauden yhteenveto

05.04.2018

Kausi 2017-18

A-junioreiden osalta matka käynnistyi maaliskuussa 2017, kun Sami Grönlund otti vastaan tahtipuikon joukkueen päävalmentajana.

Tästä alkoikin aktiivinen pelaajien tarkkailu ja avoimet harjoitukset aloitettiinkin jo hyvissä ajoin huhtikuun alussa. Pelaajia näissä avoimissa harjoituksissa kävi niin määrältään, kuin myös laadultaan kiitettävästi ja joukkueen runko alkoi hahmottua.

Kesäkuussa joukkue oli valmis ja harjoitteli jo syksyn pelejä varten. Testauksia, treenipelejä, eerikkilän leiri ja muutamat hassut keinukallion portaat. Näissä tunnelmissa kesä menikin, heinäkuussa ehdittiin kuitenkin hetki hengähtää omatoimijakson merkeissä ja elokuussa palattiin innokkaina hallille paiskimaan töitä.

Elo- ja syyskuu sisälsivät hiomista, hiomista ja hiomista. Kovasta hiomisesta huolimatta emme olleet kuitenkaan timantin kovia, kun lokakuussa alettiin pelata pisteistä divarikarsintojen muodossa. Uudet roolit, kaverit, ketjut ja pelipaikat näkyivät pienoisena jännittämisenä, eikä peli tullut vielä selkäytimestä. Karsintojen tuloksena pari hyvää "ei ihan riittänyt" -peliä ja muutama karvas tappio eli jatkoimme taaperrusta alemmassa A-junioreiden divarissa.

Valmennuksen silmissä pelaamisen taso tuotti runsaasti harmaita hiuksia, jopa nuorelle Antti Luokkaselle. Joukkueesta oli otettavissa paljon enemmän irti, kuin nyt saimme. Tekeminen treeneissä oli kuitenkin pääsäntöisesti hyvää, joten lähdimme muuttamaan peliä yksilöiden kautta. Käytiin yhä enemmän keskusteluja pelaajiston kanssa, joiden kautta syntyi syvempi ymmärrys pelaajien tarpeista suoriutua omalla tasollaan ja nostaa sitä.

A-junioreiden alemman divarin sarja alkoi vihdoin. Startti oli hieman yskähtelevä sillä ensimmäisellä kierroksella kaadettiin KorsKa ja kompastuttiin SB Vantaan kokeneeseen koneistoon. Opittiin kantapään kautta (jälleen kerran), että ei tulla saamaan mitään ilmaiseksi. Jatkoimme harjoituksia ja seuraavat pelit koittivat, joista saalistimme täydet pisteet kypsällä esityksellä. Näiden pelien jälkeen ns. Juna kulki, voittoja napsittiin kiitettävästi ja joukkue oli aiempaa yhtenäisempi.

Viimeisellä runkosarjan kierroksella vastaan asettui SBS Blues. Saatiin hyvä opetus siitä, miten kokenut porukka pystyy voittamaan pelejä vaikeasta kaudesta huolimatta, lopptuloksena siis 1-4 tappio. Jotta olisimme päässeet karsimaan nuorten SM-sarjapaikasta kaudelle 2018-2019 olisi juuri tuo peli pitänyt hoitaa tai ainakin pelata tasan. Pelien osalta kausi päättyi tuohon kamppailuun, jäi nälkä.

Pienen tauon ja mietiskelyn tuloksena voidaan vetää kausi parilla sanalla yhteen. Vaikka tuloksellinen tavoite jäi parin voiton päähän, niin kausi ei missään nimessä ollut pettymys. Saatiin ajettua uusia pelaajia seuraan sisälle, peli meni kokoajan eteenpäin ja meillä pelanneet juniorit pääsivät pelaamaan isoissa rooleissa miesten sarjoissa.

Lopuksi vielä iso kiitos kaikille, jotka ovat tavalla tai toisella olleet mukana joukkueen matkassa. Mennään eteenpäin! AL.

15.04.2018Edarin tryoutit
12.04.2018AC HaKiin pelaamaan?
11.04.2018Syksyn Salibandykoulut ja Salibandykerhot. ilmoittaudu mukaan.
09.04.2018Edarin kausi päätökseen
09.04.2018Haetaan valmentajia
26.02.2018Jatkosopimuksia ja muutoksia AC HaKi:ssa
25.01.2018HaKi ja Korska yhteistyöhön
14.03.2018C1 pojat edustus avoimet harjotukset