Uutiset

Otteluennakko Blackbirds - AC HaKi Visa

27.10.2017

Huomenna HakVi lähtee Kurkelan koululle kohtaamaan Keravan Blackbirdsin. Ottelu on erittäin mielenkiintoinen, kohtaahan siinä vahvalla materiaalilla operoiva kokenut kotijoukkue sekä kakkosdivaria edelleen opiskeleva vierailija.
 
Koitjoukkueesta ei isommin ole tietoa muuten kuin tilastojen perusteella ja sieltä löytyykin enemmän tasaisuutta mutta ehdoton maaliruisku on Janne Uotila (9+1) kun taas maalille on tarjolla mm. lohkon ainoan nollapelin napannut Jani Kiljander. Punamustille onkin tiedossa hikinen urakka koska vastassa on myös lähes varmasti ennakkotietojen mukaan erittäin äänekäs kotiyleisö joka kannustanee omiaan lähes fanaattisesti.
 
HakVi lähtee otteluun melko repaleisella kokoonpanolla eikä asiaa yhtään helpota seuran A-juniorien samanaikaiset ottelut jotka verottavat jo muutenkin kapeaa rosteria. Kuitenkin jalkeille saadaan pystyvä ryhmä ja pelisuunnitelmassa onkin lähteä rohkeasti pelaamaan sitä kuuluisaa omaa peliä. HakVin pörssikärkenä jatkaa Ville Lähteenmäki (6+4) ja joukkueen kapteenin Henri Lahtisen poissaollessa kapteeninnauhan vetäisee hauiksensa ympäri Sami Ilonen.
 
Ottelu alkaa huomenna kello 14.30 ja otteluseuranta löytyy alta.
http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/blackbirds-haki-visa/7006/2641?id=1835&name=HaKi%20Visa