Uutiset

Otteluennakko AC HaKi Visa - PSS

20.10.2017

Otteluennakko HaKi Visa - PSS

Lauantaina nähdään taas Campossa tiukka taistelu sarjapisteistä kun vastakkain asettuvat puhtaan pelin joukkueet HaKi Visa sekä perinteikäs PSS Porvoosta.

PSS on pitkän linjan 1-2 divarijoukkue joka on tälläkin kaudella kasannut erittäin kyvykkään nipun ja kovin väärässä ei voi olla jos olettaa joukkueen himoavan nousukarsintoihin. HakVin tavoin alkukaudella tilastoihin on piirrelty pelkkiä voittoja, tosin avauspelissä Blackbirds kaatui vasta jatkoajalla. Vastustajan tehokkain pelaaja on ollut Markku Hänninen (7+4) joka pitää myös koko lohkon pistepörssiä hallussaan. Odotettavissa on scouttaus-raporttien mukaan erittäin liikkuva ja nuorekas joukkue joka tuskin tulee Punamustille antamaan hetkeäkään aikaa suunnitella kuvioitaan.

Kotijoukkueen viikko on sujunut pieniä pelillisiä asioita viilaten ja jälleen pelille tuodaan täysi rosteri. HakVin puolelta pistepörssiä johtaa Ville Lähteenmäki (6+3) mutta kuten aiemminkin on tullut todettua niin tulivoimaa löytyy jokaisesta kentästä ja iloisena asiana
pistetilastoihin on piirretty 15 eri pelaajan nimi. Maalille astelee pelivuoronsa ottava Jussi "Kärppä" Sutinen.

Ottelu alkaa lauantaina kello 14.00 Campo-centerissä. Liput maksavat aikuisilta 5€ ja lapsilta sekä HaKin punamustaan pukeutuvilta katsojilta sisäänpääsy on ilmainen. Tervetuloa paikalle kannustamaan HaKi Visa voittoon!