Uutiset

Otteluennakko AC HaKi Visa - SC Hawks

13.10.2017

Matsiennakkoa linjoille!

Huomenna on taas juhlapäivä pelipäivän muodossa kun HakVi saa vieraita Itä-Helsingistä SC Hawks:in muodossa. Mielenkiintoisena faktana todetaan että molemmat joukkueet ovat voittaneet niin M-Team Vantaan kuin SCH:n joten ottelussa kohtaa kaksi tappiotonta joukkuetta.

Hawks on myös HakVin kaltainen fuusiojoukkue kun aggressiivisesti viime vuonna laajentunut SC Hawks imaisi paremmin Myllypuron Pauhuna tunnetun joukkueen sisäänsä. Viime kaudella joukkue pelasi nousijajoukkueena kakkosta ollen lohkossaan alempaa keskikastia ja näinollen säilytti paikkansa illman karsintoja.

Hawks on siis voittanut Punamustien tavoin kaksi ensimmäistä otteluaan ja joukkeen pistekunkkuna häärii todella juonikas Nico Gauriloff tehoin 1+6. Maaleja ovat paukuttaneet Ville Toivonen ja vähemmän yllättäen aivan karmean pommin omaava Teemu Timonen jonka kanssa HakVin pitää olla erityisen tarkkana peittopelissä. Myös puolustus on hyvää tasoa ja joukkueen kapteeni/valmentaja/ikänestori Petri Timonen lienee pelillä tarjoamassa kovuutta HakVille.

HakVilla pistepörssin kärjessä on ties kuinka monennetta vuotta peräkkäin Ville Lähteenmäki tehoin 4+3 ja Villun vanavedessä Marco Uusimaa tehoin 4+0. Kuitenkin huomionarvoisena seikkana joukkueessa on peräti 9 pelaaja jotka ovat kirjauttaneet nimensä maalintekijäsarakkeeseen joten kokoonpanon leveys asettaa valmennukselle hyvät avaimet pelisuunnitelman laatimiseen.

Ottelu pelataan Campo-Centerin pääkentällä lauantaina kello 18.30. Liput maksavat aikuisilta 5 euroa ja alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Myös pukeutumalla kotijoukkueen punamustiin kannustusväreihin on otteluun ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa kannustamaan Haki Visa voittoon!

#sb2div #salibandy #hakunilankisa #hakvi #punamustat