Uutiset

HaKi Visa ja kauden avaus!

27.09.2017

Kesä on ohi ja aika kaivaa taas salibandykamat naftaliinista! Tosiasiallisesti HakVi on treenannut elokuusta lähtien tulevaa varten ja tulevana perjantaina Arena Center Ruskeasuolla nähdään tämän joukkueen ensimmäinen 2-divisioonan sarjaottelu kun vastaan tulee M-Team Vantaa.

Ottelusta odotetaan erittäin mielenkiintoista kohtaamista perinteisen ja rutinoituneen M-Teamin ja tuntemattomaan astuvan HakVin välillä. Siinä missä Tiimillä on kokemusta näistä peleistä jo vuosien takaa niin HakVilla vain muutama on päässyt aiemmin urallaan haistelemaan aikuisten sarjoissa yksittäisten pelien tunnelmaa. Viime kauteen lisämausteena tulee varmasti pidentynyt peliaika ja voidaankin sanoa että jokaisessa ottelussa on taisteltava viimeiseen vihellykseen asti täydet 60 minuuttia.

HakVi lähtee otteluun täydellä miehistöllä ja viimeisen parin viikon aikana harjoituksissa on ollut suorastaan odottavan keskittynyt tunnelma mentäessä kohti kauden avausta. Erittäin positiivisena seikkana seuran A-junioreista harjoituksissa mukana olleet pelaajat ovat täyttäneet paikkansa niin mallikkaasti että myös heitä nähdään perjantaina Rusan kaukalossa. Tämän lisäksi reserviä on vielä ylikin johtuen muutamista poissaoloista joten kaukalossa tullaan näkemään yritteliäs ja viimeiseen asti pelaava HakVi.

Ottelu alkaa Arena Center Ruskeasuon pääkentällä perjantaina 29.9. kello 18:30. Vaikkakin kausi alkaa vieraspelillä niin tämä ei tietenkään estä vetämästä Punamustaa päälle ja saapuvan paikalle kannustamaan HakVi voittoon!

Mikäli ette jostain syystä pääse kannustamaan niin kotona ottelun tulospalvelu löytyy allaolevan linkin takaa.

Otteluseuranta