Uutiset

Kiinnityksiä miesten edustukseen

28.04.2017

AC HaKin edustusjoukkue on kiinnittänyt ensimmäiset pelaajat tulevalle kaudelle. 

Viime kaudella lukuisista loukkaantumisista kärsinyt vantaalaisryhmä aloittaa neljännen kautensa II-divisioonassa. Joukkueen selkeänä tavoitteena on pelata keväällä 2018 I-divisioonan karsinnoissa.

Joukkueen kapteenina jatkaa Tommi Vappula (kuva:Iiro Karesniemi). Vappula toimi kuluneen kauden valmennuksen apuna, koska viime kauden pelaaminen päättyi loukkaantumiseen ennen kuin pelit ehtivät kunnolla edes alkamaan. Toissa kaudella Vappula laukoi tehot 25+19=44 ja vähintään samaa on odotettavissa tulevalla kaudella.

Vappulan lisäksi joukkueessa jatkavat viime kauden kenttäpelaajista ainakin Janne Uuskoski, Juho Kantola, Jani Mäntyniemi, Jaakko Hokkanen, Sasu Heino, Joonas Illikainen, Matias Marjanen, sekä maalivahti Sami Nykänen. Neuvotteluja jatketaan muiden pelaajien osalta.

Uuskoski iski viime kaudella tehot 12+15=27 ja tulee olemaan tärkeässä roolissa myös tulevalla kaudella. Uuskosken lisäksi hyvillä tehoilla pelanneet hyökkääjät Kantola 15+10=25 ja Mäntyniemi 8+13=21 sekä Hokkanen ovat kokemuksellaan ja esimerkillään edelleen joukkueen kantavia voimia.

Maalivahtiosastoon uutena pelaajana tulee Olli Rikka. Toissa kaudella Rikka kuului Westend Indiansin liigaryhmään, mutta oli viime kauden sivussa loukkaantumisen takia. Nyt mies on täydessä iskussa ja valmiina torjumaan palloja AC HaKin maalilla.

Kenttäpelaajista uutena pelaajana punamustiin pukeutuu Petteri Alavuotunki, joka monipuolisuudellaan täydentää joukkuetta.

-Hienoa saada kokenut Alavuotunki joukkueeseen. Hän on tasainen ja taitava pelaaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan lähes mitä pelipaikkaa tahansa. Kommentoi AC HaKin päävalmentaja Junnu Karesola

- Joukkuetta täydennetään siten, että runko on kasassa toukokuun aikana. Elokuun loppuun mennessä julkaistaan tulevan kauden lopullinen kokoonpano. Lisää Karesola

15.05.2017Tervetuloa tutustumaan AC HaKi:n D1-G2 juniorijoukkueisiin
09.04.2017Seuralla pyyhkii hyvin.
28.03.2017Uusi joukkue 6. divisioonaan. Tule mukaan
09.03.2017AC HaKin valmennus vahvistuu
28.04.2017Kiinnityksiä miesten edustukseen
18.03.2017Edarin kausi päättyi voittoon