AC HaKi B - edustusjoukkue sarjakaudelle 2014-2015.

Tervetuloa AC HaKi B - edustusjoukkueen sivuille. Joukkue on muodostunut avointen harjoitusten kautta ja syyskausi on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin.

Ryhmässä on edelleen tilaa parille motivoituneelle ja urheilulliselle pelaajalle. Joukkue pelaa Eliittisarjaa kaudella 14-15. Jos olet kiinnostunut ole suoraan yhteydessä vastuuvalmentaja Mikko Päiviseen.

Joukkueen valmennuksesta vastaa M-Teamissa usean kauden vaikuttaneet Mikko Päivinen ja Antti Niska. Valmennuksessa mukana myös AC HaKin valmennuspäällikkö Sami "Wiki" Vidgren.

Joukkue tekee yhteistyötä AC HaKin B-akatemian, A-Juniorien ja miesten edustusjoukkueen kanssa.

Joukkue harjoittelee ensi kaudella Myllypurossa ja Ruskeasuolla kolmesti lajia ja kerran osa pelaajista käy muiden joukkueiden harjoituksissa.


Lisätietoja ja yhteydenotot:

  • vastuuvalmentaja Mikko Päivinen 050-5976070, mikko.paivinen@pp5.inet.fi

 


Uutiset

Henri Toivoniemi AC HaKin mv-valmentajaksi (08.12.2014 )
Syksyllä 2014 alkanut AC HaKin maalivahtivalmennus on saanut joukkueissa hyvän vastaanoton ja osallistuminen seuran mv-harjoituksiin on ollut innokasta. Nyt toimintaan..

Taitopaja alkaa !! (12.11.2014 )
AC Haki aloittaa junioripelaajielle suunnatun taitopajatoiminnan marraskuussa   Taitopajan tarkoitus on tarjota motivoituneille yksilöille lisäharjoitusmahdollisuuksia..

AC HaKi kiinnostaa ja kasvaa (31.07.2014 )
Kesäkuun loppuun päättyneen ns. vapaan siirtoajan aikana siirtyi HaKiin lähes 50 uutta pelaajaa. Kun lukuun lisätään muut syksyn aikana siirtyvät sekä perustettavat..